Floris Alberse

Inschrijven wachtlijst

Ha, heb je even?

Die vraag krijg je vast regelmatig van de mensen om je heen. Heb je even voor mij om mee te kijken in dit vraagstuk? Om deze documenten te tekenen? Om aan te sluiten bij dit overleg? Ik vermoed dat je doorgaans graag tijd maakt om stil te staan bij hun vragen.

Maar… hoe vaak stel jij jouzelf de vraag. ‘Heb je even voor mij?’ In al het zorgen voor de mensen om ons heen, voor de organisatie, de doelgroep, vegeten we wel eens tijd te maken voor onszelf. Dat lijkt misschien nobel, maar als we structureel blijven doorrennen, dan neemt ons plezier af. We ervaren minder verzwakt en dat ondermijnt op den duur betekenisvol resultaat.

Dat zijn we graag voor. Daarom mijn uitnodiging aan je: Kijk en luister naar deze held in oranje overhemd.

Hij fietst je tegemoet en zingt je de vraag toe die je jezelf mag stellen. ‘Heb je even voor mij?’ Maak wat tijd voor je vrij.

Tot volgende week,
Floris

Plan je strategiesessie

We ontmoeten elkaar, verkennen je situatie en brengen je ontwikkelwensen in kaart. We ontdekken wat onze samenwerking je kan opleveren en hoe we jouw wensen kunnen verwezenlijken.

FA_website_afbeelding

Wat kan ik voor je betekenen?

Volle agenda?

Het kan er wel eens bij inschieten om stil te staan bij de echte vragen in het leven en leiderschap.

Ik bied je graag drie reflectiemomenten aan: je ontvangt ze per mail en ze duren een paar minuten.

Zodat je je dag daarna met aandacht en focus kunt continueren. En op termijn wellicht meer plezier en voldoening ervaart.

Zin in drie reflectiemomenten?

Uitschrijven kan altijd met één klik. Je gegevens zijn veilig en worden nooit met anderen gedeeld.

Je agenda vol met overleggen?

Dan kan het er wel eens bij inschieten om stil te staan bij de echte vragen in je leven en leiderschap. Dat is wat ik regelmatig hoor van directeuren en bestuurders die contact met me opnemen.

Daarom bied ik je drie reflectiemomenten aan. Het zijn nano-retraites van een paar minuten die ik je per mail stuur. Zodat je je dag daarna met plezier en voldoening kunt continueren.

Nieuwsgierig?

Je gegevens bewaar ik zorgvuldig en ik deel ze nooit met anderen. Uitschrijven kan altijd met één klik.