Floris Alberse

Inschrijven wachtlijst

Jouw leiderschapstraject

Waar ligt
jouw focus?

Samen werken we aan jouw ontwikkelwensen. De focus in je leiderschaptstraject ligt op je rol in de organisatie (verbinding, voldoening, betekenisvol resultaat) of je persoonlijke leven (liefde, vitaliteit, familie). De ontwikkeling van jou als leider kunnen we natuurlijk combineren met een volgende stap voor je directieteam en organisatie.

Persoonlijke vragen

Leiderschapsvragen

Ik slaap weer goed

‘Floris haalde me uit mijn actiestand en nodigde me uit tot reflectie, soms tot op het irritante af. Maar hij put uit een breed arsenaal van ervaringen en kennis. Met zijn oefeningen bracht hij me in korte tijd naar de kern. M’n werkrelaties zijn beter, ik slaap weer goed en ik doe de juiste dingen.’

Bestuurder

Deze ervaring is op verzoek van de referent anoniem. Vertrouwelijkheid staat in ons contact voorop. Als je contact wil met een directeur/bestuurder met wie ik samenwerkte, laat het me dan weten.

M'n plezier is terug

‘Met jarenlange ervaring als directeur stapte ik over naar een ander bedrijf in een prachtige rol. Daar kreeg ik al snel het gevoel dat ik niet aan de verwachtingen kon voldoen en tekortschoot. In het traject met Floris kwamen we ook te spreken over vroeger thuis. Tot mijn verrassing vond ik daar een van de sleutels naar de oplossing. Het gevoel van tekortschieten is omgedraaid naar een gevoel van plezier.’

Directeur

Deze ervaring is op verzoek van de referent anoniem. Vertrouwelijkheid staat in ons contact voorop. Als je contact wil met een directeur/bestuurder met wie ik samenwerkte, laat het me dan weten.

Ik heb de regie terug

‘Ik twijfelde over een traject bij Floris, omdat ik coaching wat zweverig vond en omdat ik dacht het zelf wel op te kunnen lossen. Uit nieuwsgierigheid besloot ik het toch vol aan te gaan. Met succes. Floris luisterde, analyseerde en gaf me prikkelende oefeningen. Het loopt nu weer als een zonnetje. Ik heb de controle terug.’

Directeur

Deze ervaring is op verzoek van de referent anoniem. Vertrouwelijkheid staat in ons contact voorop. Als je contact wil met een directeur/bestuurder met wie ik samenwerkte, laat het me dan weten.

Waarderend en confronterend

Ik nodig je uit tot groei van je bewust-zijn. In een prettige, veilige en uitdagende setting doe je inzichten op over je situatie en over jouw houding en overtuigingen. Ik sta naast je en leg verbanden. In alle openheid werpen we samen nieuw licht op wat er speelt in de boven- en onderlaag. Ik werk waarderend en confronterend, waardoor je je wijsheid verdiept en je nog meer wortelt in je eigen verhaal. Waar gewenst geef ik je praktische tools.

Sparringpartner in
je leerproces

In de begeleiding is er veel ruimte voor jouw verhaal. Als sparringpartner in je leerproces breng ik ook mezelf in, met persoonlijke ervaringen in leven en werk. Omdat ik dagelijks met directeuren en bestuurders werk, herken ik patronen wat jou ten goede komt. Ik gebruik daarbij mijn kennis over persoonlijke ontwikkeling, organisatieverandering en maatschappelijke bewegingen. Ik ben gecertificeerd coach in systemisch werken, transactionele analyse (TA) en NLP, met daarnaast opleidingen in lichaamswerk en meditatie.

Doelgroep

Directeuren
Bestuurders
Toezichthouders
Overheid
MKB
Onderwijs
Corporates
ZBO's & Zorg

Verborgen potentieel ontdekken

Ik spiegel je en confronteer waar nodig. Zonder wrijving immers geen glans. Ik stel andere vragen dan je mogelijk gewend bent: dieper, in beweging brengend en veelal gericht op betekenis. Het leiderschapstraject prikkelt je hoofd, hart en handen op verrassende manieren. Vaak verzorg ik het gros van de begeleiding, in overleg met jou aangevuld met verrassende input vanuit andere mensen. Samen boren we verborgen potentieel aan, zodat je met meer plezier en voldoening jouw levenspad loopt, je leiderschapsrol inneemt en betekenisvol resultaat boekt.

Inschrijven wachtlijst

Schrijf je in op de wachtlijst voor jouw leiderschapstraject. Ik neem contact met je op zodra ik ruimte heb voor een nieuwe cliënt. Afhankelijk van de drukte is dat doorgaans tussen de 3 en 8 weken. Als je vraagstuk urgent is, dan kun je dat aangeven, daar houd ik zoveel mogelijk rekening mee.

Lees meer over leiderschap

Het woord leiderschap valt veel, maar wat is leiderschap? Ontdek drie lenzen waardoor je naar je eigen ontwikkeling kunt kijken.

FA_website_afbeelding

Wat kan ik voor je betekenen?

Volle agenda?

Het kan er wel eens bij inschieten om stil te staan bij de echte vragen in het leven en leiderschap.

Ik bied je graag drie reflectiemomenten aan: je ontvangt ze per mail en ze duren een paar minuten.

Zodat je je dag daarna met aandacht en focus kunt continueren. En op termijn wellicht meer plezier en voldoening ervaart.

Zin in drie reflectiemomenten?

Uitschrijven kan altijd met één klik. Je gegevens zijn veilig en worden nooit met anderen gedeeld.

Je agenda vol met overleggen?

Dan kan het er wel eens bij inschieten om stil te staan bij de echte vragen in je leven en leiderschap. Dat is wat ik regelmatig hoor van directeuren en bestuurders die contact met me opnemen.

Daarom bied ik je drie reflectiemomenten aan. Het zijn nano-retraites van een paar minuten die ik je per mail stuur. Zodat je je dag daarna met plezier en voldoening kunt continueren.

Nieuwsgierig?

Je gegevens bewaar ik zorgvuldig en ik deel ze nooit met anderen. Uitschrijven kan altijd met één klik.