Floris Alberse

Inschrijven wachtlijst

Inschrijven
wachtlijst

Schrijf je in op de wachtlijst voor jouw leiderschapstraject. Ik neem contact met je op zodra ik ruimte heb voor een nieuwe cliënt. Afhankelijk van de drukte is dat doorgaans tussen de 3 en 8 weken. Als je vraagstuk urgent is, dan kun je dat aangeven, daar houd ik zoveel mogelijk rekening mee.

Wat levert de sessie je op?

Inzicht

Inzicht in je situatie: waar jij staat, ook in relatie tot je omgeving

Ontwikkelwensen

Helderheid over je ontwikkelwensen (bovenlaag en onderlaag)

Feedback

Eerlijke feedback over hoe ik jou ervaar, gericht op je leerdoelen

Ja, schrijf me in voor de wachtlijst

Als je me liever direct zelf spreekt, bel me dan op:

Feedback die ik niet snel zo krijg

‘Floris heeft me geholpen om beter te zien wat mijn invloed is op mijn collega’s en op mijn gezin. Hij spiegelde me op een eerlijke en soms confronterende manier. Dat is feedback die ik niet snel krijg.’

Directeur

Emotioneel en
praktisch

‘Het traject was een goeie combinatie tussen emotioneel werk en praktische tips. Waar ik soms dingen wegstop, haalde Floris dat naar boven. Ik kom binnenkort terug voor een onderhoudssessie.’

Directeur

Meer dan
verwacht

‘Ik had niet verwacht dat het leiderschapstraject bij Floris me zóveel zou opleveren.’

Bestuurder

Ontmoetingsplek

Je bent welkom in mijn werkruimte in Wageningen. Het gebouw werd 70 jaar geleden ontworpen en gebouwd voor een boomonderzoeker van de Wageningen Universiteit. Zijn naam: dr. B.K. Boom. Echt waar. Hier deed hij onderzoek en schreef boeken, met knetterend haardvuur op de achtergrond. Het gebouw, de vuurplaats en het uitzicht zijn behouden; de bomen die hij plantte zijn inmiddels hoog en diepgeworteld.

Is zelf doen een kwaliteit van je?

Dat is vaak het geval bij mensen in leiderschapsposities. Misschien vraag je je nu dan ook af: ‘Is mijn vraag wel groot genoeg om Floris te bellen?’ Nou, soms is het juist fijn om naar je situatie te kijken voordat de spreekwoordelijke ‘shit’ de ‘fan’ bereikt heeft. Eén ontmoeting brengt wellicht de helderheid waarmee je weer verder kunt.

FA_website_afbeelding

Wat kan ik voor je betekenen?

Volle agenda?

Het kan er wel eens bij inschieten om stil te staan bij de echte vragen in het leven en leiderschap.

Ik bied je graag drie reflectiemomenten aan: je ontvangt ze per mail en ze duren een paar minuten.

Zodat je je dag daarna met aandacht en focus kunt continueren. En op termijn wellicht meer plezier en voldoening ervaart.

Zin in drie reflectiemomenten?

Uitschrijven kan altijd met één klik. Je gegevens zijn veilig en worden nooit met anderen gedeeld.

Je agenda vol met overleggen?

Dan kan het er wel eens bij inschieten om stil te staan bij de echte vragen in je leven en leiderschap. Dat is wat ik regelmatig hoor van directeuren en bestuurders die contact met me opnemen.

Daarom bied ik je drie reflectiemomenten aan. Het zijn nano-retraites van een paar minuten die ik je per mail stuur. Zodat je je dag daarna met plezier en voldoening kunt continueren.

Nieuwsgierig?

Je gegevens bewaar ik zorgvuldig en ik deel ze nooit met anderen. Uitschrijven kan altijd met één klik.