Sparringpartner voor directeuren en bestuurders

Je organisatie optimaal faciliteren

Je werkt als directeur of bestuurder en dat vraagt telkens weer iets nieuws van je. Dat is niet altijd makkelijk. Je wil je organisatie zo goed mogelijk faciliteren in wat belangrijk is. Wat vraagt dat nu van jou? Ik kijk graag met je mee, zodat jij je eigen antwoorden vindt.

Resultaat

 • Je krijgt zicht op je automatismen en ziet de impact ervan.
 • Je creëert meer keuzevrijheid in je gedrag als leider.
 • Je oogst meer betekenisvol resultaat en plezier.

Daardoor stel je je organisatie in staat om meer waarde te creëren, maatschappelijk en desgewenst ook financieel. Je inspireert je MT, de organisatie en de mensen voor wie jullie het doen. Het begint bij de vraag: Hoe ga jij voor in het gedrag dat je bij anderen wilt zien?

Voldoening. Plezier. Betekenis.

Als sparringpartner creëer ik ruimte en tijd voor echte ontmoetingen: gesprekken waarin je jezelf weer opnieuw ontdekt, op een andere manier kijkt naar de organisatie en naar de maatschappij. Zodat je fris en nieuwsgierig een volgende stap zet in de ontwikkeling van de organisatie.

Wat anderen vertellen over mijn rol:

“In een persoonlijke sfeer (her)ontdekten we in korte tijd welk verschil we willen maken! Het was zowel inspannend als ontspannend.”
Harmen Janse, Gemeente Hillegom
“Storytelling is een cruciale vaardigheid voor managers. Floris verstaat als geen ander de kunst om te laten zien wat het betekent voor jouw verhaal.”
Jo Vincken, Directeur bij Nyenrode Business Universiteit

Mijn aanbod

Waarderend en confronterend, zo typeren mensen mijn stijl. ‘Wat wil ik precies bereiken? Heeft mijn gedrag het effect dat ik wil dat het heeft?’ Dat zijn voorbeelden van vragen waar ik je ik kan begeleiden. Een open ontmoeting waarin ik je uitnodig je eigen antwoorden te vinden, zodat jij je leiderschap verdiept en je organisatie optimaal faciliteert.

Eerder werkte ik bijvoorbeeld voor PostNL, Provincie Zeeland, KLM, het Openbaar Ministerie, ABN Amro en Engie.

Mijn expertise

Drie vragen waarin ik bestuurders en directeuren begeleid:

 • Het vergroten van jouw inzicht in jezelf en je situatie.
  Is wat je doet ook echt wat je wilt?
 • Het ontwikkelen van jouw idee voor de toekomst.
  Welk verschil wil jij maken?
 • Het (nog verder) leren inspireren van anderen.
  Hoe geef jij richting?

Kennismaken?

Ik bied je graag aan om samen te onderzoeken wat je vraag is en of ik de sparringpartner ben die je zoekt.

Floris Alberse

Contact

Je kunt me bereiken op 0612084781.

Liever een mailtje? f.alberse@vonk-leiderschap.nl