Coach voor jouw verhaal

(Her)ontdek jouw verhaal

Het tempo ligt hoog. Jouw werkritme ook. De veranderingen gaan snel. Zowel in je eigen werk als in je team, organisatie en je netwerk. De resultaten zijn oké. Het loopt aardig. Maar je voelt ook een zeker ongemak. Je stelt jezelf de vraag: ‘Hoe blijf ik mijzelf en anderen inspireren?’

Ons werk en het leven stellen ons telkens nieuwe uitdagingen. Het zijn uitnodigingen om opnieuw naar de wereld en jezelf te kijken. In de basis komt het vaak neer op twee vragen: ‘Wie ben ik? En wat staat me te doen in mijn werk?’ Kortom, wat is mijn verhaal? Vanuit de herkenning begeleid ik je graag in het vinden van jouw antwoorden.

Resultaat van individuele coaching met storytelling

 • Je bent van grotere maatschappelijke waarde.
 • Je inspireert je team, organisatie en (klanten)netwerk.
 • Je ervaart meer plezier in je werk.
Elke periode in mijn leven is onderdeel van mijn grotere verhaal en heeft tegelijkertijd een specifieke uitdaging in zich. Als ik die uitdaging durf aan te gaan, krijg ik vleugels. Dat gun ik iedereen.

Wat ik je bied als coach

Het zien en onderscheiden van jouw verhaal is niet altijd makkelijk. Daarvoor kun je wel een frisse en ervaren coach gebruiken. Iemand die jou de juiste vragen stelt. Iemand die aanvoelt waar je behoefte aan hebt en je tegelijkertijd een spiegel voorhoudt. Iemand met expertise op het gebied van het snijvlak van persoonlijke en professionele verhalen. Bovenal iemand die zijn eigen verhaal kent en ervaart hoeveel moed er soms nodig is om het leven werkelijk aan te gaan. Bij mij ben je aan het juiste adres.

Mijn expertise

De drie updates waarin ik leiders begeleid:

 • Het vergroten van jouw inzicht in jezelf en je situatie.
  Is wat je doet ook echt wat je wilt?
 • Het ontwikkelen van jouw idee voor de toekomst.
  Welk verschil wil jij maken?
 • Het (nog verder) leren inspireren van anderen.
  Hoe geef jij richting?

* Leiders zijn mensen -jaja!- die leiden: van wethouders tot CEO’s. Docenten tot teamleiders. Maar ook bijvoorbeeld verkoopadviseurs en arts-onderzoekers zonder formele macht over anderen. Want met de principes van ‘inspireren met jouw verhaal’ maken ook zij meer impact.

Interesse in coaching voor jouw verhaal?

Ik ben benieuwd naar jouw situatie en je ontwikkelvraag. We onderzoeken samen wat ik voor je kan betekenen.

Floris Alberse, Gespreksleider, dagvoorzitter en trainer

Foto: Bob Bronshoff

Contact

Je kunt me bereiken op 0645789808.

Als je mijn voicemail krijgt, laat dan een bericht achter, dan bel ik je terug.

Liever een mailtje? floris@florisalberse.nl.