Aanbod

Voor jou als directeur of bestuurder

Een volgende stap in jouw leiderschap zetten? Zodat jij je organisatie optimaal faciliteert in wat belangrijk is? Ik kijk graag met je mee en geef je instrumenten in handen, zodat jij je eigen antwoorden vindt. Ik geef je inzicht in de impact van je gedrag en de herkomst ervan. Je verdiept je wijsheid, wortelt dieper in je eigen geschiedenis, en geeft van daaruit leiding aan de organisatie. Zodat jullie met elkaar nog meer betekenisvolle resultaten boeken.

Ik ben sparringpartner in dit leerproces, vanuit een systemische en persoonlijke blik, vanuit expertise in de veranderingspsychologie en de organisatiesociologie. En bovenal: als mens die jou graag ontmoet om met jou nieuwe perspectieven te ontdekken.

Verbonden aan Nyenrode Business University, the European Leadership Platform en Horizon Training & Ontwikkeling.

Hoe ga jij voor in de verandering die je wilt zien bij medewerkers?

Voorbeeld

Als leider ga jij voor in de verandering die je wilt zien bij collega’s. Daarom vragen directeuren, bestuurders en toezichthouders me om mee te kijken in hun vraagstukken, zodat er nieuwe perspectieven ontstaan.

Vragen waarmee je bij mij aan het juiste adres bent:
– Hoe kom ik tot een eigen en inspirerende visie, waar ook de nieuwe generatie voor wil gaan?
– Wat speelt er in de onderstroom in het directieteam, in mijzelf, in mijn organisatie en/of thuis?
– Hoe creëer ik meer vrijheid, plezier en betekenisvolle relaties in mijn leven?
Ik faciliteer je graag in jouw proces, zodat jij je eigen antwoorden vindt.

Welkom

Je bent welkom in mijn werkruimte in Wageningen. Het werd in 1952 gebouwd door de universiteit voor dr. B.K. Boom. Zoals zijn naam al doet vermoeden, was hij boomkundige, dendroloog. Vanuit deze ruimte deed hij onderzoek en schreef hij zijn boeken, met knetterend haardvuur op de achtergrond. Het gebouw, de vuurplaats en het uitzicht zijn behouden: de bomen die hij plantte zijn uitgegroeid tot hoge en diepgewortelde bomen. De ruimte is onlangs gerenoveerd en opnieuw een inspiratieplek geworden om je leiderschap te verlichten en te verdiepen.

Als je kijkt naar jouw persoonlijke purpose, waar zit dan de overlap en het verschil met die van je organisatie?

Opleidingen

Ik ben opgeleid als socioloog (MSc) met een specialisatie in de arbeid- en organisatiesociologie. Daarnaast studeerde ik af in de journalistiek (MA) aan de Universiteit van Amsterdam. Met bijvakken aan de Humboldt Universität in Berlijn en de Vrije Universiteit.

In 2018 rondde ik de 3-jarige opleiding af in het begeleiden van mensen, teams en organisaties bij verandering bij Phoenix Opleidingen in Utrecht. Daar deed ik ook de vervolgopleiding in systemisch werken, om mensen op identiteitsniveau te begeleiden in hun ontwikkelen. Het stelt me in staat om organisaties, teams en mensen te begeleiden bij duurzame groei en transformatie.

Meer over mij

In 2013 trouwde ik met Beatrijs, met wie ik in Wageningen woon. De gezelligheid en de cultuur van een stadje en de rust en het groen van de natuur maken dit tot een unieke plek, centraal in Nederland. Ik ben regelmatig in mijn voormalige woonplaats Amsterdam. Een inspiratiebron in mijn werk is muziek, van Johann Sebastian Bach tot Anouk, van Stef Bos tot (vooral Nederlandse) hiphop.

In de media

Voorheen werkte ik als documentairemaker en interviewer. Diverse media interviewden me over de verhalen die ik maakte. Vijf voorbeelden van die interviews met mij:

Interview in het AD en de regionale kranten