Journalisten moeten zo objectief mogelijk verslag doen van gebeurtenissen. Dat was de boodschap van bijna elk journalistiek handboek uit de vorige eeuw. Onder druk van Twitter en Facebook schuift die norm op. Een gesprek over goede journalistiek en sociale media. Met onder meer Volkskrant-journaliste Yvonne Hofs en adjunct-hoofdredacteur Pieter Klein van RTL Nieuws.

 

De andere sprekers zijn: Mark Deuze (hoogleraar Mediastudies, UvA), Rens Vliegenthart (hoogleraar Communicatiewetenschap UvA) en de afstuderende masterstudenten Mirjam Remie, Claartje Vogel en Nikki van der Westen.

 

U bent van harte welkom bij dit symposium.

Datum: vrijdag 14 maart 2014

Tijd: 13:00 – 14:30 uur
Locatie: Universiteitstheater, Nieuwe Doelenstraat 16, Amsterdam

Gespreksleider: Floris Alberse

 

Meer informatie bij De Nieuwe Reporter.