Floris is een ervaren gespreksleider van kleine en grote bijeenkomsten. Organisaties die eerder met hem samenwerkten noemen zijn stijl fris, doelgericht en scherp. Hij weet een sfeer te creëren waarin alle deelnemers zich betrokken voelen.

 

Bedrijven, overheid en maatschappelijke organisaties vragen Floris voor het leiden van congressen, debatavonden, brainstorms en bewonersbijeenkomsten, met een deelnemersaantal van 10 tot 800 mensen. De organisaties zijn enthousiast over de manier waarop Floris zorgt dat het doel van de bijeenkomst gehaald wordt.

 

{image:1568}

Floris als presentator van een boekpresentatie

 

‘Floris leidde ons congres op een verfrissende, scherpe en dynamische wijze waardoor de verbinding tussen alle aanwezigen gemaakt werd.’
Nicolien Peters-Reek van de Nederlandse Foundation voor Mangement Development.

 

‘Met bijzondere dank aan Floris is het bestuursdiner over verkeersveiligheid een succes geworden. Met zijn authentieke optreden, degelijke voorbereiding en het prikkelend benoemen van de inhoudelijke bespreekpunten, heeft hij de discussie weten te richten en zijn er concrete resultaten geboekt.’

Rob Klooster, directeur bij het Interprovinciaal Overleg IPO

 

{image:1576}

Debat waarin deelnemers letterlijk hun positie bepalen

 

Floris weet hoe hij het gesprek inhoudelijk moet sturen. Het is prettig om met hem samen te werken. Vanuit het publiek kreeg ik veel enthousiaste reacties. Wij kijken ernaar uit om verder met Floris samen te werken.’
Ali Özdemir van Stichting Altus Nova

 

{image:787}

Floris bij een gesprek tussen jongeren en Tweede Kamerleden

 

‘He made the experts and public feel welcome and valuable. Floris was punctual, casual and organised.’

Willemijn Kol van Upact

 

{image:1575}

Een dialoog tussen HR-professionals

 

Wat anderen zeggen over Floris’ documentaires

‘Ontroerend, humoristisch en maatschappelijk onthullend.’

Simon Elmes, creative director van de BBC

 

‘Een geraffineerd verhaal over de veranderende samenleving.’

Willemijn Veenhoven, presentatrice BNN/VARA

 

‘Oorspronkelijk en origineel. Een goed voorbeeld van een groot actueel onderwerp dat persoonlijk wordt gemaakt. Daardoor grijpt het je.’

Pieter Broertjes, oud-hoofdredacteur de Volkskrant

 

Partijen waar Floris als gespreksleider mee samenwerkte

– Rijksoverheid (Ministerie van Infrastructuur en Milieu)

– Bedrijven (Arcadis, Filip Vandendriessche Academy/Output Academy)

– Provincies (Noord-Holland, Overijssel, Interprovinciaal Overleg IPO) en diverse gemeenten

– Maatschappelijke organisaties (Voortgezet Onderwijs Raad, Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid SWOV, onderzoeksinstituut Risbo, Stichting Cosmicus)

– Verschillende politieke partijen (VVD, GroenLinks, PvdA)

– Professionele netwerkorganisaties (branchevereniging NLingenieurs, ondernemersvereniging ORAM, Nederlandse Stichting voor Management Development, HR Community).

– Onderwijsinstellingen (Haagsche Hogeschool, Universiteit van Amsterdam)

 

Garantie

Floris geeft de garantie dat de afgesproken doelen voor zijn rol tijdens uw bijeenkomst behaald worden. Mocht u na afloop vinden dat die doelen onverhoopt niet behaald zijn, dan bepaalt u het bedrag dat Floris zal factureren. Er is nog nooit gebruik gemaakt van deze garantieregeling. Het resultaat van een duidelijke afstemming,  gedegen voorbereiding en een jarenlange ervaring.

 

Floris maakt deel uit van een netwerk van professionele gespreksleiders en dagvoorzitters. Mocht Floris uw evenement kort van te voren onverwachts niet kunnen leiden door bijvoorbeeld ziekte, dan zal hij u direct een voorstel doen voor een beschikbare collega. Ook dit is nog niet voorgekomen.